Voor de buitenschoolse opvang is er een samenwerking tussen Daltonschool Nicolaas en Stichting Kinderopvang SKDD. Uw kind wordt na schooltijd opgehaald door de medewerkers van SKDD en naar de juiste locatie gebracht.

Kinderopvang SKDD
Elkaar zien. Echt zien en begrijpen - ook zonder woorden. Dat is wat je kind bij SKDD ontwikkelt. Richtinggevend daarbij is hun pedagogische visie met een aantal basiswaarden. Je leest er meer over op https://skdd.nl/


Deze regionale organisatie bestaat ruim 25 jaar en is een stichting zonder winstoogmerk met meer dan  30 vestigingen in de regio Utrechtse Heuvelrug. Voor kinderen tot 4 jaar biedt SKDD opvang in hun kinderdagverblijven en peuterspeelgroepen. Voor kinderen vanaf 4 jaar biedt SKDD buitenschoolse opvang, vakantieopvang en opvang tijdens schoolsluitingsdagen. Kinderen van de Nicolaas kunnen zich aanmelden voor onderstaande BSO's:

SKDD BSO Triangel
BSO Triangel bevind zich samen met Kinderdagverblijf Triangel in Kindcentrum Triangel. De groepen zijn ingericht op uitdagingen passend bij de leeftijd van de kinderen. In de techniekruimte, het atelier, de beweegruimte en de kookstudio beleven de kinderen samen met de betrokken pedagogisch medewerkers bijzondere avonturen.

SKDD Sport BSO Doorn
Op het terrein van voetbalvereniging DEV Doorn bieden de sportieve medewerkers van SKDD een gevarieerd sport- en spel aanbod. De kinderen leren samen actief stappen te zetten in de ontwikkeling door succes ervaringen op te doen, elk kind in haar of zijn eigen tempo. 

SKDD Bos BSO Doorn
Bos BSO Doorn is dé plek voor natuurlijk spel en natuurlijke ontdekkingen. De BSO is gevestigd midden in het bos op het scoutingterrein. De pedagogisch medewerkers hebben affiniteit met natuur en ervaring in natuurgerichte activiteiten met kinderen. Er zijn eindeloos veel buitenspeelmogelijkheden maar ook twee knusse binnenruimtes om even uit te rusten. 

Aanmelden kan via https://skdd.nl/inschrijven/ en voor meer informatie/ vragen bekijk je alle informatie op https://skdd.nl/buitenschoolse-opvang/ of neem contact op via info@skdd.nl of bel 0343 - 51 60 00.

Wanneer uw kind naar de BSO gaat, meldt u dit dan even aan de leerkracht?